Halmos-Risko Naplo unokaimnak

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

5 Comments

Reply Lithobiidae
3:25 AM on July 4, 2018 
Good day! There is a good offering for you. http://bit.ly/2M2qcX3
Reply AWakeAmage
5:58 AM on February 27, 2018 
Others can perform a harder erection but cannot maintain it during sexual intercourse. Core maca in the supplier energetix can be an herb that tests very well for several males.
https://www.cialissansordonnancefr24.com/achat-de-cialis/
Reply MUXI
8:56 AM on December 7, 2014 
Az egyik "legnemesebb" gondolat vezérelhette az oldal létrehozóját, hogy kapcsolatot teremtsen távoli rokonaival. Egyszerűen minden sorából árad a szeretet! Idegenként még olvasása is jó érzéssel töltött el! Kivánom, hogy egész legyen családjuk!
Reply win prizes games
10:48 PM on September 2, 2010 


lottery and online internet business contests
cash prizes www.winprizes.webfreehosting.net money because games
Reply ZM
10:18 PM on December 7, 2009 
A vádak rabszolgája lenni: hiábavalóság. Vétkek sora lenni a hétalvó álomba egyaránt. Tehát hol a kezdete a múltnak? A jövő hol veszett el? Miért kérdésre Isten miérttel felel? Hát hol a kulcs, az egyensúly forrása? Mitől lehet újra az egység varázsa a szívben mely, mit sem ért? A tehetség forrása, mit Ő adott hol marad? E kínokat hol hozza a megélés? Szörnyű, mit itt elvett, ott adott. De, ott elvett, itt adott. Harmatozzatok Égi Magasok! Isten békéje legyen veletek! Igéjét, s megtérő megértést adjátok szívembe. Lélegezzetek rám, ki itt vagyok! Adjatok friss, üde élet-harmatot. Békét nekem. Igaz, mély békét...
Azt mondom: csak kérjetek. Kérjetek mélyből szüntelen, mert nem halott, kit nem hallotok. Furcsa-csodamegoldást kapnotok, ha kértek, miért ne lehetne? Egységből fakadó színtiszta erő vagyok. Erre gondoljatok. Békéből fakadó kérések mélyüljetek! Mélyüljetek és igazuljatok! Valósuljatok. Embertől nincs megoldás! Semmi, mi embertől való. Kérjek csak és kaphatok. Hisz Anya tejet ád, Atya tudást, életet. Nincs mitől félnetek. Egyszerű. Mindig az Úrtól kérjetek.
Még ennyit a rím miatt: a Világ így kerek.

ZM 2009. dicsember születésének hónapja, 6 nap, Szent Miklós ünnepe. Élettel, találkozásokkal el- és nem leszámolván. Azoknak, akiket tiszteltem és tisztelek, akiket kedveltem és kedvelek. Új erőre, megújult, igazult bizalommal!!!